Menu
Your Cart

Hardloophorloge

Hardloophorloge kopen en vergelijken? Dat doe je hier bij de Sporthorloge Specialist!

Merk: Fitbit Model: Fitbit Ace 3 Zwart / Rood
De Fitbit Ace 3 is een kleurrijke activity tracker voor het hele gezin. Deze interactieve polsband is waterdicht en motiveert je om samen gezonde gewoonten te ontwikkelen. Zo worden kinderen op een speelse manier beloond als ze meer bewegen, bijvoorbeeld met virtuele badges en persoonlijke avatars. ..
€ 79,99
Excl. BTW:€ 79,99
Merk: Fitbit Model: Fitbit Charge 5 Ivoorwit/goud
Met de Fitbit Charge 5 Ivoorwit/Goud bepaal je wat het beste is voor jouw lichaam. Deze waterbestendige activity tracker met kraakhelder Vibrant Display heeft meer dan 20 trainingsmodi en sensoren die jouw hartslag, slaapkwaliteit en stressniveau meten. Met een Fitbit Premium Membership krijg je nog..
€ 163,35
Excl. BTW:€ 135,00
Merk: Fitbit Model: Fitbit Charge 5 Staalblauw/zilver
Met de Fitbit Charge 5 Staalblauw/Zilver bepaal je wat het beste is voor jouw lichaam. Deze waterbestendige activity tracker met kraakhelder Vibrant Display heeft meer dan 20 trainingsmodi en sensoren die jouw hartslag, slaapkwaliteit en stressniveau meten. Met een Fitbit Premium Membership krijg je..
€ 138,00
Excl. BTW:€ 138,00
Merk: Fitbit Model: Fitbit Charge 5 Zwart/zwart
Met de Fitbit Charge 5 Zwart bepaal je wat het beste is voor jouw lichaam. Deze waterbestendige activity tracker met kraakhelder Vibrant Display heeft meer dan 20 trainingsmodi en sensoren die jouw hartslag, slaapkwaliteit en stressniveau meten. Met een Fitbit Premium Membership krijg je nog beter i..
€ 143,99
Excl. BTW:€ 119,00
Merk: Fitbit Model: Fitbit Inspire 2 Zwart
Inspirerend qua design en uitdagend qua functionaliteiten: de Fitbit Inspire 2 Zwart. Of je nu jouw trainingsdoelen wilt halen of jouw gezondheid wilt monitoren: deze waterbestendige activiteitsmeter met een batterijduur tot 10 dagen en 20 trainingsmodi zorgt ervoor dat je fit blijft. Daarnaast krij..
€ 69,99
Excl. BTW:€ 69,99
Merk: Fitbit Model: Fitbit Inspire 3 Geel
Inspirerend qua design en uitdagend qua functionaliteiten: de Fitbit Inspire 3 Geel. Deze lichtgewicht activiteitsmeter met een lange batterijduur stimuleert jou om bezig te blijven en houdt jou op de hoogte van jouw gezondheidssituatie. Daarnaast krijg je met een Fitbit Premium Membership nog beter..
€ 88,00
Excl. BTW:€ 88,00
Merk: Fitbit Model: Fitbit Inspire 3 Zwart
Inspirerend qua design en uitdagend qua functionaliteiten: de Fitbit Inspire 3 Zwart. Deze lichtgewicht activiteitsmeter met een lange batterijduur stimuleert jou om bezig te blijven en houdt jou op de hoogte van jouw gezondheidssituatie. Daarnaast krijg je met een Fitbit Premium Membership nog bete..
€ 88,00
Excl. BTW:€ 88,00
Merk: Fitbit Model: Fitbit Luxe Metal Mesh Platinum One Size
Dit stijlvolle Fitbit Metal Mesh-horlogebandje is ontworpen voor jouw Fitbit Luxe. Het bandje is licht van gewicht en is gemaakt van comfortabel roestvrij staal. Met de magnetische sluiting pas je het bandje eenvoudig aan jouw pols aan...
€ 89,99
Excl. BTW:€ 89,99
Merk: Fitbit Model: Fitbit Luxe Roze
Een elegant design gecombineerd met goede functionaliteiten: maak kennis met de Fitbit Luxe Roze. Of je nu jouw trainingsdoelen wilt halen of jouw gezondheid wilt monitoren: deze waterbestendige activiteitsmeter met een batterijduur tot 5 dagen en 20 trainingsmodi zorgt ervoor dat je fit blijft. Daa..
€ 149,99
Excl. BTW:€ 149,99
Merk: Fitbit Model: Fitbit Luxe Wit
Een elegant design gecombineerd met goede functionaliteiten: maak kennis met de Fitbit Luxe Wit. Of je nu jouw trainingsdoelen wilt halen of jouw gezondheid wilt monitoren: deze waterbestendige activiteitsmeter met een batterijduur tot 5 dagen en 20 trainingsmodi zorgt ervoor dat je fit blijft. Daar..
€ 121,00
Excl. BTW:€ 121,00
Merk: Fitbit Model: Fitbit Luxe Woven Band Grijs Small
Geef jouw Fitbit Luxe een moderne look met deze comfortabele Woven Band van Fitbit...
€ 34,95
Excl. BTW:€ 34,95
Merk: Garmin Model: Garmin Forerunner 245 Music Zwart/aqua
De Garmin Forerunner 245 Music is speciaal ontworpen voor hardloopfanaten én muziekliefhebbers. Al jouw prestaties worden via de handige functies in kaart gebracht. Kies en bekijk jouw routes, meet jouw hartslag en calorieverbruik, stel (eigen) trainingen samen en analyseer jouw trainingsresultaten..
€ 299,99
Excl. BTW:€ 299,99
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 45